Четвер
25.04.2024
21:49
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


15:35
День цивільної оборони

30 квітня 2010 року в Острозькій  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 та у навчально-виховному комплексі «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія»  відбувся День цивільної оборони та комплексні об’єктові тренування. Захід  проходив  під керівництвом начальника відділу з питань надзвичайних  ситуацій, цивільного захисту населення  та мобілізаційної роботи виконкому   Острозької міської ради  Анатолія Кауса  та за участю служб цивільного захисту(Острозького РВ ГУ МНС України в Рівненській області,  Острозького міськрайвідділу УМВС України, швидкої медичної допомоги Острозької центральної районної лікарні, Острозької газової дільниці). Контролював дії учасників навчань перший заступник міського голови, голова постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Корнійчук.

Служба оповіщення сповістила школярів та працівників навчальних закладів про початок змодельованої надзвичайної ситуації. Всі учасники навчально-виховного процесу  терміново евакуювалися з навчальних приміщень на вулицю і чекали наказу про подальші дії.

Учні загальноосвітніх закладів разом з  членами штабів цивільної оборони проводили навчання та засвоювали правила поведінки в різних надзвичайних ситуаціях.


З азартом та захопленням спостерігали  школярі за діями пожежників-рятувальників Острозького РВ ГУ МНС України в Рівненській області,  працівників Острозького міськрайвідділу УМВС України,  бригади швидкої медичної допомоги Острозької центральної районної лікарні, працівників Острозької газової дільниці, які  продемонстрували перед школярами  свої уміння,  розповіли про призначення відповідних служб.


День цивільної оборони був, на щастя, лише навчальним, та з впевненістю можна сказати, що школярі м.Острога, у разі надзвичайної ситуації, будуть адекватно на неї реагувати, що врятує не одне життя.

           

                                                       Заступник начальника відділу освіти                    

                                                       виконкому Острозької міської ради                         

                                                       Кравчук Ігор Миколайович

Категорія: Новини | Переглядів: 1458 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту