Середа
24.04.2024
23:32
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


16:08
Інтелектуальні спортивні змагання-2018 в Острозі

   З метою залучення дітей та підлітків до змістовного і корисного дозвілля, популяризації спортивної роботи з позашкільного дозвілля, пропаганди здорового способу життя, реалізації інтелектуальних здібностей та з нагоди Дня фізичної культури та спорту 14 вересня 2018 року в Острозькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 проведено турнір зі спортивного брейн-рингу «Що?» «Де?» « Коли?».

     Уже традиційно участь у цих інтелектуальних змаганнях беруть команди закладів загальної середньої освіти міста та Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Цьогоріч створено нову команду знавців із вчителів фізичної культури та представників команд-учасниць, які переживали та намагалися дати правильні відповіді на всі питання.

   Турнір проходив у 3 етапи, які включали, крім традиційних, ще і фото та відео питання. Суддівською колегією враховувалась швидкість та правильність відповідей, у яких учні демонстрували свою ерудицію щодо знання історії олімпійського спорту, видів спорту, видатних спортсменів України та світу. Однією з умов підготовки команд було придумати креативну назву команди. Найкреативнішими стали команди «Розумні бобри» (Острозька ЗОШ І-ІІІ ст.. №1) та «Оба –на!» Острозький НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія».

    У надзвичайно напружених та пізнавальних змаганнях перемогла команда «Флеш» Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, команда «Торнадо» Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 стала срібним призером, а «Українські атамани» Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою посіли третє призове місце.

    Призерів змагань нагороджено грамотами та подарунками. Із заключним словом перед учасниками змагань виступили Ольга Стецюк, виконуюча обов’язки начальника відділу з питань молоді та спорту та Ірина Юрчук, методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради і вручили солодощі усім учасникам змагань. Турнір вела Тетяна Слободян методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради.

   Усі присутні отримали нові знання про спорт, мотивацію до подальшого заняття фізкультурою та гарний настрій!

Переглядів: 343 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту