П'ятниця
29.03.2024
03:19
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


18:19
КВК ЮІР – 2010

КВК ЮІР – 2010

 

У  кожній загальноосвітній школі нашого міста  створені спеціальні загони юних інспекторів руху, де школярі вивчають правила дорожнього руху, постійно спілкуються з працівниками ДАІ та допомагають їм у профілактичній роботі. Головним завданням загонів ЮІР  є  роз’яснення дітям, як важливо берегти своє життя на дорозі, адже це місце підвищеної небезпеки та частого безчинства з боку дорослих.

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, залучення широкого загалу школярів до участі в роботі, спрямованій на запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника міліції, організації змістовного дозвілля школярів та молоді, виховання у них культурних та естетичних смаків, та зміцнення дружніх зв'язків між командами КВК-ЮІР 12 лютого 2010 року, ВДАІ спільно з відділом освіти виконкому Острозької міської ради, на базі Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 проведено міський конкурс веселих та кмітливих юних інспекторів руху за темою «Від рідного порога – безпечна дорога!», в якому взяли участь 3 загони ЮІР загальноосвітніх навчальних закладів міста: «Зебра» (Острозького НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія»), «Без гальм» (Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1), «STOP-сигнал» (Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3).


Гра складалася із трьох конкурсів: привітання «Я не порушую ПДР!», конкурс відео-кліпів «Всі дорожні правила важливі», музичне домашнє завдання «На дорозі – всі рівні!».

Юні інспектори руху продемонстрували свої відмінні знання правил дорожнього руху у трьох конкурсних програмах. Особливо цікавим та дотепним був етап змагання – демонстрація відеокліпу на тему «Всі дорожні правила важливі». У цьому завданні школярі не лише проявили себе як актори, а й власним прикладом продемонстрували як потрібно поводитись на дорозі водіям, пішоходам та інспекторам ДАІ.

Загалом дійство пройшло у кращих традиціях Клубу веселих та кмітливих, та все ж була у нього своя особливість і спеціальна тема, заради якої й організовувався захід – без  винятку усі жарти стосувалися правил дорожнього руху, висміювали злісних порушників, що чинять свавілля на наших дорогах, виявляли повагу до роботи працівників Державтоінспекції.

  За результатами журі переможцем міського КВК ЮІР-2010 стала команда ЮІР Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 «Без гальм», яка і виборола І місце. Команди: Острозького НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» та Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 розділили між собою ІІ місце.


  Тож бажаємо команді-переможцю ЮІР «Без гальм» вдалого виступу та гідно представити наші загальноосвітні навчальні заклади в обласних зональних змаганнях команд КВК ЮІР, які відбудуться 25 лютого 2010 року на базі нашого міста.


 

Юрчук Ірина,

 методист відділу освіти

 виконкому Острозької міської ради

Категорія: Конкурси | Переглядів: 2313 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту