П'ятниця
29.03.2024
01:49
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


11:25
Малі Олімпійські ігри - 2018

Дощик крапає рясненько,
Ми краплиночки маленькі.
Дружні ми та дужі,
І до спорту не байдужі

Сонце світить всім тепленько,
Ми промінчики маленькі.
Любимо змагатись,
Та в спортивні ігри гратись!

 

Малі Олімпійські ігри - 2018

     Малюки від природи наділені підвищеною руховою активністю і допитливістю, обожнюють брати участь у рухливих іграх та естафетах спортивного характеру. Багато радості для дошкільнят несуть заняття спортом, адже вони дозволяють малюкам відчувати сильні емоційні переживання, викликають радість від отриманих результатів.

     Ось і знову прийшла пора зустрітися та визначити сильніших, спритніших та витриваліших серед дошкільнят міста. Уже вчетверте ми проводимо Малі Олімпійські ігри серед дітей старшого дошкільного віку міста Острога. З вітальним словом виступила начальник відділу освіти Людмила Кухарук, побажала всім отримати задоволення від змагань, бути здоровими та щасливими. Як і в дорослих змаганнях Гімн України виконували усі учасники. Спортивне свято згуртувало дітей. Неперевершені емоції проявляли вболівальники, вихованці садочків (№1 «Ромашка» та №2 «Веселка»).

        Серед учасників змагань визначали кращих у бігу на 20 м, метанні мішечків, стрибків у довжину та спортивній естафеті. Програма свята дала можливість вихованцям садочків перетворилися із звичайних дітлахів у справжніх спортсменів. Адже під час спортивної діяльності, кожна дитина проявила себе і свої здібності.

     За результатами змагань усім учасникам вручено солодощі, а призерам та переможцям грамоти відповідного ступеню від Національного олімпійського комітету України за підписом Сергія Бубки. Нагородження провели Ольга Стецюк в.о. начальника відділу з питань молоді та спорту і Тетяна Слободян, методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради. Суддя змагань Ірина Левицька, тренер-викладач Острозької дитячо-юнацької спортивної школи відмітила гарні результати юних спортсменів та запросила в майбутньому стати учнями спортивної школи.

     Щасливі, задоволені оченята вихованців закладів дошкільної освіти Острога надихають продовжувати створювати доброзичливу атмосферу й надалі, бо вона робить життя кращим.

 

Тетяна Слободян,

методист методичного кабінету відділу освіти

виконкому Острозької міської ради

Переглядів: 509 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту