П'ятниця
29.03.2024
15:58
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


14:22
Шановні працівники освіти, вчителі, школярі та батьки, дорогі першокласники!

        У цей день, який ми називаємо Днем Знань, прийміть мої найщиріші вітання з початком нового навчального року.                           Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання –це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні, 1 вересня, сердечно вітаю вас із початком нового навчального року!

        Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують у Нову українську школу наймолодші школярі - першокласники. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

           А ось для одинадцятикласників це свято сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти у рідній школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

        Здавна вірним другом і порадником учнів, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог. Тож зичу Вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

         Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Дякую Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Я вдячна Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

 

 

З повагою

начальник відділу освіти

Л. Кухарук

Категорія: Новини | Переглядів: 541 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту