Середа
24.04.2024
14:44
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


10:05
Участь команди «Серце Волині» з м.Острога в конкурсі «Знай і люби свій край»

Команда старшокласників Острозької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 «Серце Волині» представила м.Острог в ІІІ-му підсумковому етапі інноваційного профорієнтаційного проекту «Знай і люби свій край», організатором якого стала Рівненська обласна служба зайнятості.

Дійство відбулося 21 листопада 2018 року в м. Здолбунів в приміщенні  районного будинку культури. Під час підготовки до конкурсу команда-учасник під керівництвом вчителя історії Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Тетяни Зорі прокладала туристичні маршрути нашим краєм, вивчала його історію, культуру, відвідувала визначні місця,  знайомилась з професіями, пов’язаними з туристичною галуззю; займалася розробкою  РR-кампанії власного екскурсійного маршруту та туристичних об’єктів міста Острога.

В конкурсі взяли участь команди: «Вільний вітер» (Гощанський район), «Погляд» (Рівненський район), «Ватра» (Здолбунівський район) та «Рівненські магеллани» (м. Рівне). 

В категорії «Кращий туристичний маршрут» учасники конкурсу яскраво і змістовно  демонстрували туристичну привабливість свого краю, унікальні його природні та культурно-історичні пам’ятки. У категорії «Кращий гід-екскурсовод» влаштували віртуальні екскурсії своїми маршрутами, використовуючи результати пошуково-дослідницької роботи команди. Родзинкою острозької команди «Серце Волині» стала екскурсія-розповідь про старовиний Острог княгині Гальшки Острозької у виконанні Христини Яскульської.

Неабиякі вміння і фантазію проявили учасники конкурсу готуючи виставку своєї рекламної продукції. Оригінальною, неповторною та не схожою на інші була РR-кампанії власного екскурсійного маршруту команди «Серце Волині», виготовлена за зразком старовинних папірусів. Доповненням виставки стали вироби з природніх матеріалів, буклети, малюнки та картини, виготовлені дітьми.

Під час проведення конкурсу діти ділилися своїми враженнями, здобутими знаннями. Учасниця команди «Серце Волині» Єлизавета Хойна поділилася власними думками та враженнями про конкурс у інтерв’ю телеканалу «Рівне-1».

Після підбиття підсумків  балів усіх категорій членами журі, відбулося нагородження команди-переможця та всіх команд-учасників грамотами та подарунками від служби зайнятості. Перемогла дружба! 


 

Категорія: Конкурси | Переглядів: 352 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзі сайту