Субота
20.04.2024
08:03
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


15:07
Участь учнівської молоді міста у фестивалі екологічної творчості «Свіжий вітер»

    Ми – діти України. Нас об’єднали три кольори: синій, що символізує чисте небо та прозорість джерел; жовтий – багатство ланів і щедрість сонця; зелений – колір життя.

      Ми маємо оздоровити довкілля через участь молоді у природоохоронних акціях.  Створюючи екологічні  театри, за допомогою віршів та музики, мистецтва хореографії, ми маємо переконати суспільство у необхідності нового екологічного мислення.

    З цією метою команда Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» у складі: Давидюка Богдана, Дечковської Тетяни, Богдан Альони, Поліщук Христини (учнів 9 класу) Лавренюк Анни (учениці 1 класу) під керівництвом вчителя біології   Кондрацької Оксани Анатоліївни  17 квітня 2010 року  взяла  участь в обласному етапі Всеукраїнського  фестивалю екологічної творчості молоді «Свіжий вітер», започаткованого Всеукраїнською дитячою спілкою «Екологічна варта».

       Мета та завдання фестивалю  - засобами мистецтва привернути увагу до розв’язання екологічних проблем. Командою Острозького навально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія»  у конкурсі «Екологічна мода» було запропоновано  колекції одягу, зачісок та візажу з використанням природного матеріалу та матеріалів вторинного використання. Показ супроводжувався текстом-описом моделей. В конкурсі театральної композиції  було запропоновано виступ екологічного театру  під гаслом  «Станьмо на варті власного майбутнього».

      Команда Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» представила конкурс «Екологічна мода» для учнів закладу 26 квітня 2010 року з метою пропаганди захисту навколишнього середовища. 

      Основою екологічного виховання є розуміння взаємозалежності всього живого на планеті.  Розглядаючи квітку чи окрему пелюстку, крильце метелика чи пушинку тополі, дитина не повинна забувати глобальну істину: природа – це єдине ціле, якому притаманна своя гармонія взаємозв’язків, які ніколи, ні за яких умов, не можна відділити від людини.     

 

Наталія Рачук, методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради.  

Категорія: Конкурси | Переглядів: 742 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту