П'ятниця
29.03.2024
00:42
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


16:11
Укладено договір між Острозьким навчально-виховним комплексом «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» та РОІППО

   Насильство та агресія в учнівському середовищі належить до одного з найнегативніших соціальних явищ останнього десятиліття, яке значною мірою загрожує розвиткові суспільства, вільного від дискримінації, руйнуючі людські стосунки. Мабуть, найближче з цією проблемою стикається школа, оскільки для дітей та підлітків, які є об’єктами насильства та агресії в учнівському середовищі, навчання є провідною й найбільш часоємною формою діяльності. Школа має відігравати більш значну роль в попередженні негативних проявів в молодіжному середовищі.

            03 червня 2013 року укладено договір між Острозьким навчально-виховним комплексом «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» (директор Параниця А.В.)  та Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (ректор Віднічук М.А.) про співпрацю з питань розвитку психолого-педагогічних аспектів профілактики насильства та агресії в учнівському середовищі. Предметом договору є співпраця в галузі наукової, науково-методичної та науково-дослідної діяльності. Головна мета договору - спільне проведення науково-методичних заходів і на їх основі подальший розвиток психолого-педагогічних аспектів профілактики насильства та агресії в учнівському середовищі в Рівненській області.

          У рамках підписання договору відбулась презентація проекту «Співпраця з питань розвитку психолого-педагогічних аспектів профілактики насильства та агресії в учнівському середовищі», який представила Абрамович Т.М., заступник директора з виховної роботи Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів _ гімназія».

          На зустрічі були присутні Папуша В.В., викладач кафедри педагогіки та психології РОІППО, Олійник С.В., головний спеціаліст відділу освіти виконкому Острозької міської ради, Маліванчук Н.В., завідувач методичного кабінету відділу освіти, Амбразюк С.В., методист з психології відділу освіти, заступники директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів міста, класні керівники та практичний психолог Острозького НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія».

 

Категорія: Новини | Переглядів: 713 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту