Четвер
25.04.2024
10:19
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


17:41
Успіх дітей – це щастя вчителя.

   «Хто думає про науку, той її любить, а хто її любить – той ніколи не перестає вчитися».

Цю догму переконливо підтвердили учасники обласного етапу УІІІ Всеукраїнського турніру юних біологів, що проходив у місті Рівне 7-8 жовтня.

  Участі у обласному етапі команди «АТФ» Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 в обласному етапі передувала копітка, наполеглива і нелегка підготовка та перемога у міському етапі  даного турніру.  Вже у ході підготовки команда переросла у творчу  дружню  групу, у якій кожен розумів один одного і будь-який момент міг допомогти цінною порадою та інформацією. Це відіграло  велику роль для команди під час гри і допомогло  не просто стати лауреатом  (ІІ-е місце), а й викликало шквал позитивних відгуків у членів журі та команд-учасників ( яких було аж 20).

   Було відмічено згуртовану, послідовну, довершено-логічну роботу нашої команди. Науковістю та глибоким інтелектом вражали виступи Українця Сергія, Кравчука Дмитра; вмінням не просто володіти певними знаннями та фактами, а й оригінально і професійно їх доводити та відстоювати, привернули увагу журі Смалюк Катерина та Юрчук Анастасія; в Полтавець Даниїла, як наймолодша учасниця турніру довела, що і дев’ятикласники можуть дати фору будь якому старшокласнику.

   Спостерігаючи за грою команд, раділа за цих дітей: розумні, толерантні, доброзичливі  та цілеспрямовані. Вони своєю грою не просто радували, а запевняли, що сучасна молодь  може багато, бо має бажання і знання,  які вміє  направити у потрібне русло.  Як керівника  команди мене переповнювали відчуття гордості за учнів нашої школи. Вони однаково добре себе показали як у ролі доповідача, опонента, так і рецензента.  Найчастіше від усіх команд  пропонували  змістовні та оригінальні запитання  для загальних дискусій.

  Існує декілька точок опори, які допомагають людині в житті, допомагають вистояти, зберегти  свою гідність. Ці точки опори не приходять звідкись, не звалюються на людину, як манна небесна. Вони – результат усього  попереднього життя, результат виховання – мудрої й копійкової повсякденної роботи батьків; роботи над собою; результат потреб та інтересів. Тому хочу подякувати  батькам за таких дітей, які є зразком не тільки для школи, алей міста та області.  Низько вклоняюсь перед талантом та працьовитістю ваших дітей і бажаю, щоб у житті їх не покидала фортуна, колючки долі ніколи їх не торкалися, а поставлені  цілі матеріалізувались,  а мрії збувались.   
   Тетяна Дячук, вчитель біології Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.             
Категорія: Конкурси | Переглядів: 931 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту