Четвер
18.04.2024
03:29
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


11:22
Вітаємо переможців

           

        Закінчилися чергові змагання з ХХ Спартакіади школярів Рівненщини. Команда юнаків нашого міста виборола почесне ІІ місце серед усіх команд області.

     Шлях до перемоги команда з тренером долала починаючи з 16 лютого. У міському етапі змагань з баскетболу переконливу перемогу здобула команда Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. На основі цього складу і було створено збірну команду міста. У зональних змаганнях в смт.Млинів юні баскетболісти перемогли команди Демидівки та Млинова. Здобувши виклик на фінальні змагання, команда налаштовувалася на подальші перемоги. Згідно жеребкування нам випала можливість позмагатися з командами Рівненського та Здолбунівського районів. Це також переможці у своїх групах. Та рівних нашій команді не було. Ми знову здобули дві переконливі перемоги. Хлопці показали високий рівень гри та здобули запрошення на суперфінал з командою міста Рівне.

   Ось настав день суперфіналу. Усі налаштовані на «бій». Спочатку ми мали можливість спостерігати за грою дівчат міста Рівного та Рівненського району. Перемогли багаторазові чемпіонки України та міжнародних турнірів команда «Сузір’я» (м.Рівне). Після позитивних емоцій розпочалася гра юнаків. Високе емоційне напруження витало в залі з перших хвилин гри. Наприкінці другої чверті ми перемагали в +9 очок. Але… не все складається, як хочеться. У надзвичайно важкій та виснажливій грі команда міста Острога посіла ІІ місце. Німчинський Дмитро, Цюрук Роман, Загурський Едуард, Федорчук Андрій, Гуцал Віктор, Шевчук Владислав, Плісецький Ян, учні Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1, Ковш Ілля та Слободян Назарій, учні комунального закладу «Школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей», Поліщук Ілля, учень Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, які також були учнями Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №1 під час ігор показали командний дух та професійну майстерність. Найбільш результативними за всі тури були Ковш Ілля, Слободян Назарій та Гуцал Віктор. Тренер команди Шимчук Сергій Анатолійович, вчитель фізичної культури Острозької загальноосвітньої школи №1 підтримував та налаштовував спортсменів впродовж усіх ігор.

       Частина хлопців цього року є випускниками школи. І такі змагання у них були останніми. У житті будуть інші. Побажаємо їм успішно завершити навчання у школі, а усім – нових життєвих та спортивних перемог.

   Усі спортсмени були вихованцями тренера, який на завжди залишається у нашому серці, Камінського Олега Федоровича. Свою перемогу вони присвятили пам’яті свого першого тренера.

 

Методист відділу освіти Т.Слободян

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 529 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту