Четвер
25.04.2024
09:35
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


12:34
З Днем працівників освіти


Осінній лист тихо спускається на землю, прикрашаючи її найбагрянішими кольорами.  Саме у цю прекрасну пору наша освітянська родина відзначає професійне свято  - День працівників  освіти.

Професія наша – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець,  почуттів і навіть самопожертви. Знаю, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого  вчить і виховує,  разом з тим  відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє  право носити таке високе й почесне звання.

В умовах суперечливого сьогодення все це здається не просто. Та радує те, що, не зважаючи ні на що, свій обов’язок гідно виконують освітяни навчальних закладів міста. Кожен усвідомлює,що долучилися до виховання та навчання найціннішого  - Дитини. 

Вчитель перетворює дитину на громадянина. Творить поступово, терпляче. А як це складно направляти дітей, які не знають ні ціни часу, ні ціни своєму здоров’ю, ні ціни незліченним жертвам, принесеним задля їхнього щастя. Але вчительське серце ніколи не втрачає віри в можливості дитини й у свою здатність наставити її на шлях істинний.

Професія наша дуже схожа до професії священика: ми вчимо людину жити, а священик  - вірити, а школа це теж храм  - науки, пам’яті, традицій, наступності поколінь. Це педагоги, які сіють зерна доброти й мудрості, це –  діти, котрі щодня переступають поріг рідної школи, це – ті, кого вже немає сьогодні з нами, хто пішов у вічність назавжди залишивши слід пам’яті вихованців, батьків, колег…..

Ми добре усвідомлюємо вимоги сьогодення – навчати не для школи, а для життя. Прокладаючи шлях до розуму, добре усвідомлюємо – це шлях лише через серце. Бути учителем – божественне покликання і важка праця.

Користуючись нагодою, від відділу освіти, від себе особисто прийміть, шановні колеги, щиросердечне вітання з нагоди професійного свята.

Низький уклін та глибока вдячність за самовіддану працю, високий професіоналізм, школу сердечності, оптимізму, відчуття відповідальності, за майбутнє свого суспільства, велику любов до дітей.

Слова найщирішої вдячності і вам, вельмишановні педагоги, які на даний час знаходяться на заслуженому відпочинку. Саме від вас виходить багато начал, які проростають добром і щедрістю, безкорисливістю, вмінням бути потрібним іншим. Від вас ми прийняли у спадок найцінніше - велику любов до дитини.

Нашу освітянську родину поновили молоді колеги, які недавно отримали дипломи. Бажаємо вам творчості в обраній справі, а найбільше  - щирої любові до дітей, бо досвід і мудрість прийдуть з роками.

Усім працівникам навчальних закладів міста зичу міцного – міцного здоров’я, світлого осіннього свята, зігрітого теплом людських сердець, наснаги, нових звершень, найсміливіших задумів, здобутків, оптимізму.

Нехай шанована буде праця освітянина, нехай дитячі серця горять любов’ю, батьківська вдячність додає тепла. Не забуваймо,  дорогі колеги,  що у нас є і наші власні діти, близькі люди. Обдаровуймо їх увагою і любов’ю, яких у нас вистачить на всіх.

 Прекрасні почуття нехай  зігрівають  ваші жертовні серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.

                        З повагою, начальник відділу освіти   Л.Кухарук 

Категорія: Вітання | Переглядів: 7597 | Додав: Strategss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту