П'ятниця
19.04.2024
20:12
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


10:47
Засідання клубу творчого бібліотекаря

Напередодні свята, Всеукраїнського дня бібліотек, відділ освіти спільно з бібліотекарями загальноосвітніх навчальних закладів міста провів засідання клубу творчого шкільного бібліотекаря, щоб вшанувати тих, хто присвятив бібліотечній справі усе своє життя, хто багато років тому переступив поріг бібліотеки і залишився в ній назавжди, для кого бібліотечна справа стала покликанням, хто своєю справою підвищує престиж цієї професії: Бомблюк В.В., Смолій Г.М., Свинарчук М.А., Шевчук Л.Д.

Організована виставка творчих доробків засвідчила, що бібліотекарі – не тільки майстри своєї справи, а й люди з різнобічними інтересами, талантами. Бомблюк В.В., бібліотекар Острозької загальноосвітньої школи I-III ступенів №1, представила на виставку вишиті рушники та сімейні реліквії, старовинні вишиті сорочки, які, як найбільший скарб,  везли колись з собою до Сибіру на заслання, а потім знову у скрині повертали на Україну.

Неодноразово брала участь у виставках та творчих конкурсах і Свинарчук М.А., бібліотекар Острозького навчально-виховного комплексу «Школа I-III ступенів гімназія». На виставку вона представила дитячий одяг, майстерно виконаний різними техніками.

Але найбільший інтерес викликали експонати, представлені Шевчук Л.Д., бібліотекарем Острозької загальноосвітньої школи I-III ступенів №3, - вишите плаття та скатертина, а також акварельні та живописні роботи. Людмила Дмитрівна, маючи 43 роки стажу роботи, цьогоріч вступила на навчання до Острозької дитячої школи мистецтв, щоб навчитись малювати професійно. Впродовж семи місяців навчання було створено 18 живописних та акварельних картин. Усі присутні відзначили високий рівень майстерності виконання картин.

Для кожної освіченої людини, бібліотекар – це насамперед творча особистість, яка безкорисливо, щедро, з повною віддачею служить суспільству, читачеві. Тож побажаємо нашим колегам нових професійних та творчих злетів, реалізації проектів та ініціатив.

Переглядів: 466 | Додав: Strategss | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту