Четвер
25.04.2024
23:17
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


13:30
Здійснено огляд стану готовності закладів та установ освіти до нового 2019/2020 навчального року

15 серпня 2019 року комісією у складі  представників органів міської влади, працівників районного управління Держпродспоживслужби, міськрайоного сектора  ГУ ДСНС України у Рівненській області, відділу освіти виконкому Острозької міської ради, керівництва профспілки працівників освіти проведено огляд стану готовності закладів та установ освіти міста до роботи у новому навчальному році.  В ході огляду оцінювалось матеріально-технічне та навчально-методичне забезпечення освітніх закладів, їх готовність до роботи в умовах Нової української школи, створення безпечного середовища для учасників освітнього процесу.

Члени відмітили належну підготовку закладів та установ освіти до роботи в новому навчальному році.

В Острозькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 стараннями працівників школи, батьків проведено поточний ремонт класів, кабінетів, бібліотеки, спортивного залу, актового залу, коридорів, сходових маршів. Закуплено меблі у бібліотеку, учительську кімнату, актову залу. Поновлено комп’ютерне обладнання у кабінеті інформатики. Придбано одномісні регульовані парти та стільці для учнів 1-х класів відповідно до вимог Нової української школи. Активно попрацювали в ході підготовки закладу освіти до нового навчального року усі класоводи та класні керівники спільно з батьками, технічний персонал під керівництвом заступника директора з господарської роботи Швеця А.П.

В Острозькій загальноосвітній школі ІІІІ ступенів №3 відремонтовано адміністративні приміщення, коридори, їдальню, класні кімнати. Згідно вимог обладнано кабінет для 1-го класу. Завершено ремонт спортивної зали. За результатами підготовки закладу слід  відзначити роботу завгоспа Базелишина О.І., вчителів: Перепелиці Л.А., Ющук Т.Й., Ягодки В.В., Войтко О.О.

         В Острозькому навчально-виховному комплексі «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» здійснено поточний ремонт навчальних кабінетів, коридорів спортивної зали, сходових маршів. Проведено реконструкцію водопровідної системи та каналізації в кабінеті хімії та туалетах. Проведено електромережу до робочих місць учнів та робочого місця вчителя в кабінеті фізики. Закуплено одномісні парти для 1-х класів, комплекти меблів в кабінети фізики та хімії.

Членами комісії відзначено ентузіазм та наполегливість в ході підготовки закладу освіти до роботи завгоспа Панчука В.Д., техпрацівників: Ковальчук М.П., Гончарука І.П.,  Синявської Г.О., Епштейн Г.І., Дзвонковської І.С., Богданчук Н.П., Какайло М.М.; вчителів початкових класів: Ковлєвої О.О., Киричук Т.В., Чайки Г.А., Рудої О.О.; вчителя біології  Кондрацької О.А., вчителя хімії Куштали І.М., вчителя Захисту Вітчизни Олійника В.В.

В усіх освітніх закладах якісний поточний ремонт у класних кімнатах здійснено за активної участі батьків.

У закладах дошкільної освіти відремонтовано групові кімнати, коридори та адміністративні приміщення, здійснено благоустрій прилеглої території. Частково поновлено меблі та посуд у групових кімнатах, харчоблоках.

В Острозькому дошкільному навчальному закладі №1 «Ромашка» за сприяння батьків якісно відремонтовано приміщення групових кімнат, частково закуплено посуд, відремонтовано меблі, поновлено атрибути на прогулянкових ігрових майданчиках. У філію дошкільного закладу за бюджетні кошти закуплено лінолеум на підлогу у приміщення вікових груп, придбано бензиновий тример для догляду за прилеглою територією. Варто відзначити роботу завгоспа Орлюк Н.М., вихователів: Шинкарук І.В., Систалюк О.П., Кмець І.А.; помічників вихователя: Гуменюк М.К., Савчук Н.В., Фризюк Т.Г., Чернявки В.Р., Штенько Г.Г., Клепар В.П.,; кастеляни Очеретяної Г.В.; робітника по обслуговуванню Борисюка О.П.

В Острозькому дошкільному навчальному закладі №2 «Веселка» за сприяння батьків частково поновлено меблі у вікових групах, придбано м’який інвентар у групові кімнати. Належним чином облаштовано прогулянкові ігрові майданчики,  поновлено обкладання в ігрових зонах.  За бюджетні кошти придбано плитку для ремонту підлоги у коридорі І поверху, частково відремонтовано дах будівлі. Адміністрацією закладу відзначено роботу вихователів:  Балашової В.Г., Драчук Р.О.; помічників вихователів: Редчук М.М., Рудюк М.Г. Значну спонсорську допомогу в ході ремонтних робіт надали підприємці: Балацька О.В., Балацький С.В., Хохліч Т.М., Козловський А.Л.

В Острозькій дитячо-юнацькій спортивній школі здійснено косметичний ремонт приміщень, частково поновлено спортивний інвентар. Члени комісії відзначили належну роботу адміністрації закладу щодо підготовки до роботи у новому навчальному році. 

Відповідні умови для комфортної роботи з дітьми створено і в  Інклюзивно-ресурсному центрі міста Острога.

Висловлюємо щиру вдячність усім працівникам освітніх закладів, батькам, а також спонсорам за активну участь у підготовці закладів та установ освіти до нового навчального року.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 412 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту