П'ятниця
26.04.2024
01:48
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


15:09
Зі святом останнього дзвоника!

У школах пролунали  «останні дзвоники». Завершується навчальний рік, починається пора канікул.
          Це день важливий для всієї Острозької територіальної громади. Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

         На жаль, карантин, спричинений пандемією Covid-19, вніс свої корективи і традиційний урочистий формат святкування змінився на онлайн. Вперше за роки незалежності України цього року не проводитимуться урочистості з нагоди останнього дзвоника та вручення документів про повну загальну середню освіту. Проте святкова атмосфера    відчувається у кожному навчальному закладі,  на кожному шкільному сайті.      

Вітаю усіх вас з цим світлим святом. Від себе особисто, від працівників відділу освіти виконкому Острозької міської ради.
        Щиро дякую батькам, які спонукали дітей до наук у незвичній формі навчання. Сердечні вітання та вдячність колегам-педагогам за ваші жертовні, люблячі серця. Ви здолали незвичний навчальний рік, який стане ще однією сторінкою історії нашої освіти. Не злякалися, впевнено долали певні труднощі, але не розгубилися, завершували розпочате.  Учням вдячність за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави-це ви.

 Вітаю  випускників шкіл. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях.

Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень,  невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаю вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

 

З повагою і вдячністю,

начальник відділу освіти виконкому

Острозької міської ради Л.Кухарук

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Вітання | Переглядів: 1715 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту