П'ятниця
29.03.2024
10:37
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


09:47
«Влада – це ми».
«Влада – це ми».

З метою формування ініціативної, здатної приймати нестандартні рішення молоді, з глибоко усвідомленою громадянською позицією та залучення  її до участі у вирішенні важливих питань в місті  з 30 березня по 3 квітня 2009 року відділом освіти виконкому Острозької міської ради спільно з Острозьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено «Тиждень перебування Ради старшокласників в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади».

Впродовж тижня актив Ради старшокласників міста ознайомився з роботою Острозької міської ради та її виконавчого комітету, мали змогу безпосередньо взяти участь в роботі структурних підрозділів виконкому Острозької міської ради, а саме: відділу освіти, відділу культури, центру СССДМ, відділу з питань сім’ї, молоді та спорту, служби в справах дітей.

Діти з великою цікавістю знайомилися з роботою Острозького МВ УМВС України в Рівненській області, мали змогу потримати учбову зброю, приміряти  броніжелет. Найбільший інтерес в учнів викликала розповідь про роботу експертів-криміналістів.

Підсумком  «Тижня перебування Ради старшокласників в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади» було проведення гри «Влада – це ми», мета якої передбачала виховання у молоді патріотичних почуттів, спонукання до пошуку шляхів розвитку держави, формування позитивних ідеалів. В ході гри учасники команд: «Острозька партія молоді» та «Острозька партія активістів» мали змогу навчитися логічно, послідовно, аргументовано, конструктивно відстоювати власну позицію. Гра проходила з великим азартом та зацікавленістю.

Найбільш очікуваною та цікавою для учнів стала зустріч з міським головою Тарасом Пустовітом. Учні з великим інтересом слухали розповідь міського голови про соціально-економічний розвиток міста. Багато запитань до Тараса Олександровича було щодо екологічного становища в місті, організацію дозвілля молоді, матеріальне забезпечення навчальних закладів. Також піднімалося питання щодо відновлення в місті роботи  кінотеатру. В ході зустрічі учні відмітили, що міський голова переймається проблемами молоді та намагається покращити життя молоді та загалом усіх мешканців міста. В кінці зустрічі Тарас Пустовіт наголосив, що майбутнє нашого міста в руках молоді і тільки в співпраці будуть позитивні результати.

 

 

 

Прес-центр Ради старшокласників міста.

Категорія: Конкурси | Переглядів: 784 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту