Четвер
28.03.2024
19:43
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


11:10
Школярі нашого міста взяли участь у туристичних змаганнях в залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини 2009.

Є.Шепелюк

методист методичного кабінету

відділу освіти виконкому

Острозької міської ради

                          

Збереження і зміцнення здоров’я дітей, молоді та всього населення є найважливішим завданням держави й суспільства. Для забезпечення високих показників здоров’я у школярів, доцільно формувати культуру здоров’я, як головну умову культурного і духовного становлення особистості. Саме для досягнення даної мети у місті щороку проводяться спортивні змагання, адже вони є дієвим важелем у формуванні здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров'я учнівської молоді.

З 19 по 23 травня 2009 року в с. Мости, урочище Гурби Здолбунівського району, пройшли змагання із спортивного туризму та спортивного орієнтування в залік обласної Спартакіади школярів.

У змаганнях взяли участь 20 команд Рівненської області. Навчальні заклади міста представляла збірна команда юнаків та дівчат Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 (Дмиш Андрій, Безп’ятко Артем, Вальчевський Дмитро, Філіна Інна, Косовська Яна, Петрук Юрій, Грищук Яків) та Острозької гімназії (Савчук Тетяна, Галюк Наталія). До змагань команду готували вчитель фізичної культури Острозької гімназії Степанець С.А. та вчитель основ медичних знань Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Гулько А.В. Загальне керівництво делегацією здійснював Алєксєєнко С.Д., методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради 

Програма змагань із спортивного туризму включала особисто-командні змагання на дистанції «Смуга перешкод» та командні змагання на дистанції «Крос-похід».

     Змагання із спортивного орієнтування включали такі етапи: «Заданий напрямок» (особисто-командні змагання) та «Естафета» (командні змагання). Даний вид змагань передбачав досконале знання спортивних карт, орієнтування в лісовій місцевості, швидкість та витривалість учасників.      

      Гарні результати у даному виді змагань показала Косовська Яна, учениця Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Вона зайняла І місце серед дівчат на класичній дистанції в змаганнях із спортивного орієнтування, нагороджена Дипломом обласної станції туристів та медаллю. Команда загальноосвітніх навчальних закладів міста зайняла ІІІ місце в естафеті серед дівчат (Савчук Тетяна, Галюк Наталія, Філіна Інна) та ІІ місце на класичній дистанції із спортивного туризму в залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини і нагороджена відповідною Грамотою та Дипломом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та обласної станції юних туристів.

Загальний результат команди – 15 місце із спортивного туризму та 11 із спортивного орієнтування.

     

Категорія: Спартакіада | Переглядів: 989 | Додав: voostrog | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту