Понеділок
29.04.2024
06:15
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


11:28
Чирлідинг в Острозі!!! (початок)

   

  Чирлідинг, флорбол, фрізбі, петанк... все це не дуже знайомі слова для більшості, але вони є синонімами здоров'я та розвитку шкільного спорту!

Сучасна шкільна молодь нового покоління уже не сприймає стандартних форм проведення уроків фізкультури. Пріоритетним напрямком роботи кожної школи є підвищення якості освіти через використання інноваційних підходів на уроках і позакласних заняттях. Тому сучасний педагог повинен постійно удосконалюватися, вивчати нові види спорту, цікаві нашим дітям. Для впровадження нових модулів у програму фізичної культури вчителям необхідно самим опанувати новації.

 

    9 жовтня 2019 року на базі Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» проведено практичний семінар з теми «Впровадження варіативного модуля «Чирлідинг» у процес фізичного виховання школярів». Семінар провів Андрій Анатолійович Боляк, президент Федерації чирлідингу та чирспорту України, модератор тренінгової програми «JuniorZ». Учасники семінару (методисти відділу освіти виконкому Острозької міської ради та Острозької райдержадміністрації, в.о. начальника відділу з питань молоді та спорту, вчителі фізичної культури закладів дошкільної та загальної середньої освіти міста Острога та Острозького району, Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, керівник підліткового клубу «Надія») мали можливість теоретично ознайомитися з новим для нас видом спорту – чирлідингом і практично вивчити основні рухи, позиції, стрибки та комбінації.

      Щось нове завжди здається страшним, але за підтримки та енергетики Андіря Боляка уже до кінця семінару ми складали заклички, виконували комбінації базових рухів руками, чир-стрибки, станти, піраміди.

      Щиро дякуємо Андрію Анатолійовичу за отримані знання та позивні емоції.

Переглядів: 323 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту