Четвер
18.04.2024
13:52
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


12:54
Фестиваль родинної творчості «Мелодія двох сердець»

Фестиваль родинної творчості

«Мелодія двох сердець»

15 листопада в Острозькому  дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №2 «Веселка» відбувся фестиваль родинної творчості «Мелодія двох сердець». Свої  таланти та творчі здобутки  показали  батьки та  діти,  бабусі  та  онуки, братики й сестрички.


Фестиваль розпочався виступом завідувача Т.Угрин та вихователя дошкільного закладу В.Гук. Вони виконали пісню Наталії Май «На нашій Україні», що налаштувало учасників на позитивний настрій та зацікавило глядачів.


Наймолодша учасниця свята Соломійка, разом із бабусею, подарувала усім присутнім не лише віночок українських пісень, а й безліч позитивних емоцій. Після цього виступу байдужим не залишився ніхто. Усі учасники фестивалю виявили неабияку сміливість та доклали немало зусиль, фантазії, щоб донести до глядачів свої почуття, переживання, розкрити таланти. Вихованці дошкільного закладу свою творчість презентували в українських народних та сучасних піснях. Також показали свої вміння гри на музичних інструментах, звуки яких витікали дзвінким потічком з-під пальчиків маленьких музикантів. Усі родинні виступи зачепили струни у душах кожного глядача, змусили задуматись про сімейні цінності, згадати втрачені звичаї та традиції родини, розкрити серця для забутих почуттів, відкрити шлях до нових звершень.


Заключним виступом фестивалю стала пісня у виконанні музичних керівників закладу А.Гроголь та Н.Рибачук, ведучих заходу. Усім учасникам дійства завідувачем Т.Угрин  вручено дипломи за активну участь у фестивалі родинної творчості «Мелодія двох сердець», а маленьких артистів почастували солодощами.



Категорія: Новини | Переглядів: 702 | Додав: Strategss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Друзі сайту