Неділя
19.05.2024
00:17
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


09:26
Інтелектуальні спортивні змагання в Острозі

З метою залучення дітей та підлітків до змістовного і корисного дозвілля, популяризації спортивної роботи з позашкільного дозвілля, пропаганди здорового способу життя, реалізації інтелектуальних здібностей та з нагоди Дня фізичної культури та спорту 09 вересня 2016 року в Острозькому навчально-виховному комплексі «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» проведено турнір зі спортивного брейн-рингу «Що? Де? Коли?».

Уже традиційно участь у цих інтелектуальних змаганнях беруть команди загальноосвітніх навчальних закладів міста та Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Турнір проходив у 3 етапи, які включали, крім традиційних, ще і фото та відео питання. Велику зацікавленість викликало питання з використанням «чорного ящика». Суддівською колегією враховувалась швидкість та правильність відповідей, у яких учні демонстрували свою ерудицію щодо знання історії олімпійського спорту, видів спорту, видатних спортсменів України та світу. Однією з умов підготовки команд було придумати креативну назву команди. Найкреативнішою стала команда «Спортивна Третьяковка» Острозької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

У надзвичайно напружених та пізнавальних змаганнях перемогла команда «Торнадо» Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, срібним призером стала команда «Олімпійський смолоскип» Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, бронзовим – команда «Фаворит» Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія».

 Призерів змагань нагороджено грамотами та медалями, а переможців ще й кубком. Із заключним словом перед учасниками змагань виступили: В.Сорочинський, головний спеціаліст відділу з питань сім’ї молоді та спорту та Т.Слободян методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради. Нагородження провів С.Штундер, директор Острозької дитячо-юнацької спортивної школи. Турнір вела С.Климчук, спеціаліст відділу культури та туризму виконкому Острозької міської ради.

Переглядів: 352 | Додав: Strategss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзі сайту