Субота
04.05.2024
06:32
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


17:57
Їхня величність – талант

                                                  Їхня величність – талант

 

            Рідне місто, рідний куточок – це ті поняття, які завжди навіюють нам найдорожчі цінності, супроводжують на відстані всього того, що зветься батьківським, рідним.

      У кожного народу, багатомільйонного чи кількасот тисячного, є сини і дочки, які натхненною творчою працею та геніальністю уславили його в віках. Місто Острог також багате на талановитих особистостей, яскравих і неординарних. Вони – наша гордість. Не за горами той час, коли ці діти прославлять Україну.

         Так за результатами  ІІІ (обласного) етапу  Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін переможцями в загальноосвітніх навчальних закладах міста стали:   Хвойна Анастасія, учениця 8  класу   загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, -  ІІІ місце  у ІІІ етапі  Всеукраїнської олімпіади з географії (учитель  Мельник Оксана Володимирівна);  Філіпченко Олександр, учень 9 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, -  ІІІ місце у ІІІ етапі  Всеукраїнської олімпіади з російської мови (учитель Салковська Надія Миколаївна); Олійник Владислав, учень 8  класу загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №1, -  ІІІ місце  у ІІІ етапі  Всеукраїнської  олімпіади  з математики (учитель  Кордиш Тамара Георгіївна) та ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики (учитель Побережник Ольга Ігорівна); Щербатюк Діана, учениця   10  класу  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, -   ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики (учитель Побережник Ольга Ігорівна).  

      Великі можливості для творчої самореалізації, задоволення інтересів та потреб у професійному самовизначенні для учнівської молоді відкриває навчання в Малій академії наук.

  Саме тому Мала академія наук  виступає зв’язучою ланкою між школою і вищими навчальними закладами та забезпечує  реалізацію стратегічних завдань експериментально-дослідницького навчання.                     

     У 2010-2011 навчальному році - із 9 учнів, 3  стали призерами та переможцями:  Маліванчук Юлія, учениця 10 класу загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №1 в секції «Зарубіжна література» (науковий керівник Мазур Ірина Євгенівна); Левчук Наталія, учениця 10 класу  навчально-виховного комплексу  «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія»  в секції «Історія України» (науковий керівник Конончук Лариса Борисівна); Калабська Ольга, учениця 10 класу   навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія»  в секції «Геологія» (науковий керівник Франчук Інна Миколаївна).

   Дані результати свідчать про системний підхід до роботи з обдарованими учнями у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

  Підтримав наших переможців підприємець Олішевський  Віталій, який  вручив грошові премії   для переможців ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді України. Надіємось, що і надалі небайдужі люди  активно підтримуватимуть молоде покоління, яке прославить не тільки наше місто, а й  Україну. Адже саме від юних залежить майбутнє  як міста, так і всієї України.        

  Тож  побажаємо нашим переможцям і надалі  залишатися кращими із кращих, їхнім мудрим наставникам та батькам - бути надійною опорою.

 

                                                                     Наталія Рачук , методист методичного кабінету відділу освіти

                                                                      виконкому Острозької міської ради. 

Категорія: Новини | Переглядів: 791 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту