Середа
24.04.2024
00:55
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


16:19
Методичне об’єднання вчителів української мови та літератури

30 березня 2017 року на базі Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 проведено засідання міського методичного об’єднання вчителів української мови та літератури з теми «Особистісно-зорієнтоване навчання української мови та літератури».

З доповіддю «Особистісно-зорієнтоване навчання української мови та літератури» виступила Павлунь М.В., вчитель української мови та літератури Острозького навчально- виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів - гімназія», Ярмольчук Н.І., вчитель української мови та літератури Острозької загальноосвітньої ніколи І-ІІІ ступенів №1 ознайомила з вимоги до особистісно-зорієнтованого уроку української мови та літератури, про психологічну основу етапів уроку ОЗОН розповіла Шилюк В.К., вчитель української мови та літератур Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів - гімназія».

У практичній частині засідання члени методичного об’єднання моделювали урок української мови та української літератури в технології особистісно-зорієнтованого навчання.

У ході засідання обговорено проект електронних підручників для 9 класу з української мови, української літератури та поглибленого вивчення української мови.

Клебан О.І., вчитель української мови та літератури Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, переможець XIV міського конкурсу-ярмарку педагогічної творчості провела майстер-клас під час якого ознайомила з онлайн-сервісам для підготовки до читання мовчки з української мови для учнів 5-11 класів. Адреса проекту: http://readme.org.ua

Маліванчук Н.В., завідувач методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради ознайомила з орієнтовними вимогами до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) з української мови та літератури у системі загальної середньої освіти у 2016/2017 навчальному році та рекомендаціями щодо перевірки тестових завдань пробного ЗНО-2017 з української мови і літератури.

Ситник І.М., практичним психологом Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів - гімназія» та Зінчуком Т.О., соціальним педагогом Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 у ході засідання проведено заняття з елементами тренінгу «Розвиток психологічних компетенцій учасників навчально-виховного процесу в умовах створення Нової школи».

Керівником методичного об’єднання Янчук О.Є., проведено діагностування із членами методичного об’єднання щодо визначення пріоритетних напрямків роботи на 2017/2018 навчальний рік.

Переглядів: 342 | Додав: Strategss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту