Субота
27.04.2024
04:34
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


16:46
нарада

  Відбулася   нарада з директорами закладів та установ освіти громади

27 вересня 2022 року за участю начальника Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради Віктора САМЧУКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександра ХАРЧУКА, заступника начальника управління – начальника відділу освіти виконавчого комітету Острозької міської ради Сергія ГУБЕРНЮКА, голови Острозької об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Юрія МАРУНЧЕНКА, головних спеціалістів управління освіти, молоді та спорту проведено  нараду з директорами закладів та установ освіти громади.

Розпочав нараду Віктор САМЧУК, начальник Управління освіти, молоді та спорту з вітання керівників закладів та установ освіти громади із професійним святом – Днем працівників освіти. Подякував за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Святкова частина наради продовжилася вітанням Олександра ХАРЧУКА, заступника міського голови.

«Вітаю вас з Днем працівників освіти. Бажаю прихильності долі, здійснення життєвих планів, мирних та сонячних днів, радості, нових цікавих ідей та професійних успіхів» ,  зазначив Олександр ХАРЧУК.

До вітань також долучилися Сергій ГУБЕРНЮК, заступник начальника управління – начальник відділу освіти та Юрій МАРУНЧЕНКО, голова Острозької об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Острожчини та з нагоди Дня працівників освіти Грамотою Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради нагороджено 57 педагогів, 2  педагоги –  Грамотою Рівненської обласної профспілки, 12 педагогів – Грамотою Острозької об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України.

У ході наради обговорено питання:  стан готовності закладів та установ освіти громади до початку нового навчального року та осінньо-зимового періоду;  стан організації та забезпечення дотримання чинного законодавства з питань охорони праці, пожежної безпеки та виробничої санітарії у закладах та установах освіти громади;  проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021/2022 навчальному році та завдання з організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2022/2023 навчальному році.

За підсумками наради керівники закладів та установ освіти отримали відповідні протокольні доручення.

Переглядів: 4678 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзі сайту