Четвер
25.04.2024
08:05
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


10:35
Наша сусідка – Хмельницька АЕС
        Найбільше підприємство нашого регіону – Хмельницька АЕС часто проводить різноманітні конкурси серед школярів, студентів та всіх інших категорій населення. Без сумніву, від цього виграють всі, саме підприємство, яке таким способом популяризує свою діяльність і галузь загалом та всі учасники творчих змагань, які готуючись до творчих змагань дізнаються багато нового і цікавого…

У серпні було оголошені нові творчі перегони «Моя сусідка Хмельницька АЕС». Їх організували спільно ДП НАЕК «Енергоатом» та ВП Хмельницька АЕС для мешканців районів прилеглих до атомної станції. Як завжди – основна увага була звернута на школярів, які мали можливість творчо продемонструвати свої вміння у малюванні та написанні рефератів, оповідань та віршів. До речі, темою останнього було – «Що мені та моєму селищу дає робота Хмельницьої АЕС».


І ось 28 жовтня в Нетішинському краєзнавчому музеї було підбито підсумки оголошеного конкурсу. Традиційно, після приїзду дітей у Нетішин, перед початком офіційної церемонії нагородження, діти з Острога, Славутського, Ізяславського, Здолбунівського, Гощанського та Острозького районів мали можливість оглянути прекрасні експозиції наймолодшого музейного закладу нашого регіону, а потім оцінити найкращі малюнки, надіслані на конкурс.

Нагороджував переможців конкурсу генеральний директор ХАЕС Микола Панащенко, його заступник з кадрів Віктор Демидюк, до речі голова журі, та начальник відділу роботи з громадськістю ДП НАЕК «Енергоатом» Антоні­на Беньковська. Із сорока представлених рефератів найкращими визнані роботи: учениці 8 класу Острозького НВК «Школа І-ІІІ ст.-гімназія» Катерини Кравчук та учня Цвітоського НВК Олександра Рижука. Друге місце журі присудило  Віталію Ковальчуку з Кунівської ЗОШ Ізяславського району та Дмитрові Гречанюку з Малоскнитського НВК Славутського району, а третє – Станіславу Нікітчуку з Крупецького НВК того ж району.


Найважче представницькому журі було визначити кращих у конкурсі художніх робіт, бо прекрасних малюнків із цікавими сюжетами надійшло більше сто тридцяти. Діти вкотре довели, що фантазії і творчості немає меж. Аби відзначити якомога більше коло юних художників, було вирішено номінувати кращих творців у двох вікових категоріях. Серед наймолодших (з 6 до 11 років) перше місце зайняв  Василь Зведенюк з с. Варварівка, що Славутчині.  Друге місце розділили – учениця 5 Б класу Острозької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Юлія Степанюк та Микола Безпалько з Ізяслава. Третє місце  у п’ятикласниці Мирослави Ягодки з Острога. У старшій віковій групі (з 12 до 17 років) одноосібного переможця виявити не вдалось. Ірина Лаврук з Крупця, що на Славутчині та Наталія Бортник з Плужного розділили перше місце.  Така ж ситуація з другим та третім місцями. Учениця Острозького НВК «Школа І-ІІІ ст.-гімназія» Тетяна Овсійчук і Марія Стецюк з Оженинського НВК «Школа І-ІІІ ст.-ліцей» на другому місці. Третя сходинка у двох Світлан – Камі­нської з Берездова (Славутський район) та Дем’янчук з Плужного Ізяславського району.


На завершення всі домінанти конкурсу сфотографувалися на пам’ять з керівниками Хмельницької АЕС. Відбулось цікаве і неординарне спілкування дітей з керівниками атомної станції та ДП НАЕК «Енергоатом». А незабаром нові конкурси та змагання…


Категорія: Конкурси | Переглядів: 1471 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту