Неділя
05.05.2024
17:07
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


17:41
Науково-практичний семінар тренерів-викладачів Острозької дитячо-юнацької спортивної школи

 

Євгеній Шепелюк,

методист методичного

кабінету відділу освіти

виконкому Острозької

                                                                                                                                                                                  міської ради

 

 

Науково-практичний семінар тренерів-викладачів

Острозької дитячо-юнацької спортивної школи

 

Динаміка змін, що відбуваються в сучасному світі, вимагає нових  підходыв до занять  фізичною культурою та спортом учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Визначення рівня навчального прогресу кожного учня є особливо важливим з огляду на те, що навчальна діяльність у кінцевому результаті повинна не просто дати людині суму знань, умінь чи навичок, а сформувати певний рівень компетенції. Саме таку мету ставлять перед собою тренери-викладачі Острозької дитячо-юнацької школи під час навчально-тренувальних занять.


Відповідно до плану роботи відділу освіти виконкому Острозької міської ради 25 лютого 2011 року на базі Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» відбулося засідання постійно діючого науково-практичного семінару тренерів дитячо-юнацької спортивної школи з теми «Впровадження інноваційних технологій та методик у навчально-тренувальний процес». Семінар проводиться з метою підвищення методичної підготовки тренерів-викладачів, вчителів фізичної культури, пропагування та здійснення нових підходів до організації навчально-тренувального процесу, активізації проведення сучасних навчально-тренувальних занять.

У семінарі взяли участь тренери-викладачі дитячо-юнацької спортивної школи, вчителі фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів міста, представники Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою та начальник відділу з питань сім’ї, молоді та спорту Ірина Волянюк. У теоретичній частині заняття учасники  ознайомилися з інноваційними  технологіями та методиками, які впроваджуються у навчальний-тренувальний процес, а у практичній частині – побували на відкритому занятті з боксу тренера-викладача «вищої категорії» Острозької дитячо-юнацької спортивної школи  Віталія Мартиненка.

У ході підведення підсумків семінару учасники обговорили сучасні тенденції розвитку спорту в місті, ділились досвідом роботи, надавали рекомендації щодо покращення роботи з впровадження інноваційних технологій.

На черговому засіданні, яке заплановане на квітень 2011 року, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Богдан Коваль поділиться досвідом роботи із впровадження інноваційних технологій та методик під час проведення навчально-тренувальних занять з футболу.



Категорія: Вчителям | Переглядів: 1318 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту