П'ятниця
03.05.2024
12:27
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


17:49
Інструктивна нарада для членів адміністрацій навчальних закладів з питань охорони праці

                                       

21 вересня 2012 року на базі Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбулась інструктивна нарада для членів адміністрацій навчальних закладів з питань  охорони праці, пожежної безпеки, виробничої санітарії та медичного обслуговування учасників навчально-виховного процесу. Нараду організували працівники відділу освіти спільно з  представниками місцевого підрозділу МНС та Острозької районної лікарні.

Зі вступним словом до учасників наради  звернувся заступник начальника відділу освіти виконкому Острозької міської ради Кравчук І.М.  Він відзначив, що проведення інструктивних нарад за участю працівників  районної лікарні,  місцевого підрозділу МНС стало доброю традицією. Їх головна мета – вирішення питання мінімізації травматизму як під час навчання так і в побуті, формування свідомого ставлення учасників навчально-виховного процесу  до проблем охорони праці, пожежної безпеки.Кравчук І.М. звернув увагу присутніх на позитивні результати роботи  зі створення безпечних умов праці та навчання  у закладах освіти, проаналізував стан травматизму серед дітей та працівників.У порівнянні з попередніми роками, росту травматизму у 2012 році не спостерігається.

Цікаву інформацію на нараді  представив провідний фахівець  ВЗДН у сфері пожежної  та техногенної безпеки  при УДІТБ уРівненській області Оніщук А.А., який акцентував  увагу керівників навчальних закладів на  вимогах щодо дотримання пожежної безпеки,  заходах, що здійснюються у м.Острозі з пожежної та техногенної  безпеки.

            Лікар – епідеміолог Лисенко О.О.  розповіла про результати профілактичних медичних оглядів дітей шкільного та дошкільного віку у 2012 році та порядок  проведення медичних оглядів у 2013 році, ознайомила з рекомендаціями МОЗ України щодо профілактики грипу та інших вірусних захворювань.

            Головний спеціаліст відділу освіти виконкому Острозької міської ради Опольський О.О. проаналізував стан проходження медичних оглядів працівниками освітньої галузі.

В ході  наради для членів адміністрацій навчальних закладів   проведено повторний  інструктаж  з питань охорони праці, пожежної та техногенної безпеки.

Набуті освітянами знання сприятимуть  комплексному розв’язанню питань з організації безпечних умов навчання і праці учасників навчально-виховного процесу.

Категорія: Новини | Переглядів: 714 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту