П'ятниця
26.04.2024
03:18
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


10:44
Перемога в обласному етапі Всеукраїнського турніру юних біологів

Перемога в обласному етапі Всеукраїнського турніру юних біологів.

Нещодавно команда юних біологів Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, очолювана вчителем біології  Тетяною Андріївною Дячук, повернулась з турніру, що проходив у м. Рівне.

На відміну від традиційної форми змагань - олімпіади, в якій змагання відбуваються між індивідульними учасниками, біологічний турнір є командною грою. Завдання для проведення турніру готуються та оприлюднюються на біологічному українському сайті. Команди разом з керівниками готують розв'язки запропонованих завдань та їх презентації. Безпосередньо ж на турнірі команди змагаються між собою у вмінні розв'язувати складні задачі біологічної тематики, доповідати своє рішення та відстоювати власну точку зору у науковій дискусії.

За результатами турніру, журі, у складі вчителів біології загальноосвітніх навчальних закладів міста Острога та методиста  методичного кабінету відділу освіти Грабара С.В., відібрало комнаду для участі  в обласному етапі  Всеукраїнського турніру юних біологів. Команда Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1  у складі Бондарчук Карини, Олішевської Олександри, Пиріг Софії, Павельчука Олександра, Слободюк Алли показала високий рівень знань з біології та обізнаність і вміння виступати у ролі доповідача, опонента та рецензента. Нашій команді, яка змагалася з представниками із різних команд  Рівненської області і здобула ІІ місце,  не вистачило зовсім трішки, щоб пройти у фінальні змагання.  Приємно те, що острозьку  команду знають, радіють її приїзду на турніри.

Сподіваємось, що юні біологи  і надалі братимуть участь в змаганнях такого, а можливо, і вищого рівня та побажаємо їм творчої наснаги та наполегливості.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 449 | Додав: Strategss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту