Середа
08.05.2024
19:22
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


10:48
Результати ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

Високий рівень інтелектуального, творчого потенціалу кожної країни є тим основним фактором, який суттєво впливає на її загальний і економічний розвиток. Це в значній мірі стимулює зацікавленість проблемами обдарованості, творчості, інтелекту, які поступово переростають у послідовну державну політику, спрямовану на пошук, навчання, виховання і розвиток обдарованих дітей та молоді, на адекватне стимулювання творчої праці серед фахівців, на захист таланту.

Невід’ємною частиною  роботи з обдарованими та здібними учнями є предметні олімпіади, конкурси, які стимулюють потяг школярів до самоосвіти, виховують поглиблений інтерес до навчальних дисциплін, вміння долати труднощі, виробленню навичок   роботи з довідковою та науково популярною літературою. 

Результати олімпіад – це один із найважливіших показників роботи  педагогічних колективів загальноосвітніх навчальних закладів.

Результати ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів свідчать про високий рівень знань учасників. В 2014-2015 навчальному році високий  результат показала команда Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та команда  Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія».  Учні  Острозької загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №1  вибороли п’ять призових місць,  Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» - одне призове місце.  Переможці олімпіад – це обдаровані  особистості із загальною ерудицією, винятковою начитаністю, які здатні багато, наполегливо та цілеспрямовано працювати над собою.                       

За результатами  ІІІ (обласного) етапу  Всеукраїнських олімпіад з навчальних дисциплін, який відбувся в м.Рівне, переможцями стали учні Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1:   Леонтьєва Юлія, Нечипорук Надія – з математики,   Бондарчук Карина – з біології,  Хоміч Сніжана з хімії, Поліщук Іванна з англійської мови та учень Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Симонович Дмитро  з історії.

Слід відзначити  вчителів, які результативно працюють з обдарованою молоддю та підготували переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.   Переможців ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад із навчальних дисциплін  підготували  вчителі Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1:  Курач І.М., Барановська О.А. з математики,  Дячук Т.А. з біології, Сидорчук А.С. з хімії, Довбенюк А.Д. з англійської мови  та вчитель Острозького навчального-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Конончук Л.Б. з історії.

Слід відзначити, що за результатами  ІІІ (обласного) етапу  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувся в м.Рівне  учениця Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Дубінчук Марія посіла І місце, а учениця Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія»  Даценюк Ангеліна здобула ІІ місце.  

Дані результати свідчать про системний підхід до роботи з обдарованими учнями у  загальноосвітніх навчальних закладах міста. Щира вдячність учням-переможцям, учителям-наставникам. Саме ваші перемоги є свідченням якісної освіти, які здобувають учні нашого древнього, історичного міста. 

Переглядів: 414 | Додав: Strategss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту