Неділя
19.05.2024
16:55
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


16:34
Семінар-нарада з питань пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, м. Острог

19 лютого 2015 року на базі Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 за участю представників відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Острозької міської ради, Острозького міськрайонного сектору Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та Острозької центральної районної лікарні  проведено семінар-нараду  з питань вивчення основних заходів щодо забезпечення належного стану пожежної, техногенної безпеки та  цивільного захисту об’єктів, порядку дій у надзвичайних ситуаціях.

 Семінар-нарада проводилась для керівників навчальних закладів, начальників штабів цивільного захисту об’єктів, шкільних медпрацівників та психологів.

В ході наради начальник відділу освіти виконкому Острозької міської ради Л.Кухарук ознайомила присутніх з основними розпорядчими документами з питань цивільного захисту на виконання доручення семінар-наради управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.

Начальник відділу з питань НС та ЦЗН виконкому Острозької міської ради А.Каус та капітан служби цивільного захисту інспектор відділу профілактичної роботи та розслідування пожеж центру забезпечення діяльності ГУДСНС  у Рівненській області А.Оніщук провели інструктаж щодо порядку дій та вжиття відповідних заходів у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.

Досить змістовні та практичні поради з приводу надання першої долікарської медичної допомоги в разі виникнення надзвичайних ситуацій надала лікар-анестезіолог Острозької ЦРЛ  М.Шинкарук.

В ході семінару присутні мали також можливість переглянути відеоролики з наочною демонстрацією дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Знання, які отримали освітяни, допоможуть забезпечити  належний стан пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту об’єктів освітньої галузі міста та безпеку учасників навчально-виховного процесу у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Переглядів: 519 | Додав: Strategss | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту