Четвер
09.05.2024
00:53
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


15:20
Школа психологічної майстерності

Складна політична й соціально-психологічна ситуація в Україні  впливає на розвиток особистості майбутніх поколінь. Нажаль саме діти є активними свідками процесів, що відбуваються у суспільстві. Криза, що охопила країну – безпосередньо впливає на батьків (особливо на виконання ними батьківських функцій), що позначається на дітях. У цей період знижена здатність любити, працювати і насолоджуватися життям. Саме тому, на часі є соціально-психологічний супровід дітей щодо попередження посттравматичних стресових розладів та  робота з дітьми, які пережили психотравмуючі ситуації.

З метою підвищення професійного рівня та формування навичок психологічної роботи з психотравмою та невротичними розладами у дітей та дорослих, 13 лютого 2015 року на базі дошкільного навчального закладу №2 «Веселка» проведено друге засідання Школи психологічної майстерності для практичних психологів та соціальних педагогів із теми «Особливості роботи практичного психолога з дітьми, які пережили психотравмуючі ситуації».

На засіданні методист з психологічної служби відділу освіти виконкому Острозької міської ради Романчук Б.А. ознайомила присутніх з особливостями організації допомоги дітям, які  пережили психотравмуючі ситуації, з поняттям та симптоматикою посттравматичного стресового розладу (ПТСР). Практичні психологи навчальних закладів Олішевська О.В. та Кіндзерська А.В. розповіли про кризову інтервенцію та особливості виявлення дітей даних категорій.

У практичній частині Школи психологічної майстерності фахівці опрацювали  методи та методики психодіагностики, які застосовуються у роботі практичного психолога з дітьми, які пережили психотравмуючі ситуації.

Переглядів: 474 | Додав: Strategss | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту