Четвер
25.04.2024
17:42
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


14:20
У місті пройшов огляд стану готовності навчальних закладів до нового навчального року

З метою оцінки готовності навчальних закладів міста до нового 2017/2018  навчального року  16 серпня 2017 року представниками органів міської влади, за участі працівників окремих служб міста та батьківської громадськості проведено  огляд стану готовності навчальних закладів  до роботи у новому навчальному році.

Цьогоріч до складу комісії входили: заступник міського голови О.Ситницька, керуючий справами виконкому Л.Сніщук, начальник відділу освіти Л.Кухарук, начальник відділу з питань містобудування, архітектури та містобудівного кадастру Н.Бізюк, працівники міського відділу освіти, Острозького районного Управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, Острозького міжрайонного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» та міськрайонного сектора  ГУ ДСНС України у Рівненській області. До участі у огляді запрошувались також голови батьківських комітетів навчальних закладів. Комісією оцінювалось матеріально-технічне та навчально-методичне забезпечення навчальних закладів, відповідність створених у закладах освіти умов санітарно-гігієнічним вимогам та правилам пожежної безпеки, створення безпечного середовища для учасників навчально-виховного процесу та ін.

В ході огляду члени комісії відмітили значний обсяг робіт, проведених у навчальних закладах, та якісну їх підготовку до роботи у новому навчальному році .

У загальноосвітніх навчальних закладах проведено поточні ремонти:  впорядковано адміністративні приміщення, коридори, котельні, приміщення харчоблоків та обідніх залів, класні кімнати. На даний час продовжуються роботи по капітальному ремонту приміщення №1 Острозького НВК «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» (капітальний ремонт харчоблоку з заміною електричних плит) які планується завершити у найкоротші терміни.

У дошкільних навчальних закладах якісно відремонтовано групові кімнати, коридори та адміністративні приміщення, здійснено благоустрій прилеглої території. Частково поновлено меблі та посуд у групових кімнатах.

У Острозькому ДНЗ №1 «Ромашка» відремонтовано підлогу у групових кімнатах, кабінетах та на коридорі. Облаштовано новий спортивний майданчик у філії дошкільного закладу, що по вул. І.Вишенського.

У Острозькому ДНЗ №2 «Веселка» відремонтовано підлогу на коридорі І поверху, проведено частковий ремонт стелі коридору ІІ поверху.

Готова до прийому юних спортсменів і Острозька дитячо-юнацька спортивна школа.

Окремо слід відмітити активну участь батьків у проведенні ремонтних робіт та підготовці закладів до нового навчального року.

Виконавчий комітет  Острозької міської ради, особисто міський головка О.Шикер та всі члени комісії висловлюють щиру вдячність керівникам, усім працівникам навчальних закладів та батькам  за  належну підготовку  освітніх закладів до роботи у новому навчальному році.

Переглядів: 414 | Додав: Strategss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту