Понеділок
29.04.2024
06:36
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


11:40
Велика літня перерва у школярів

Велика літня перерва у школярів

Як і щороку, літні канікули для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста розпочались відпочинком у пришкільних таборах. Цього року на базі шкіл традиційно діяли табори відпочинку: «Дивосвіт» (Острозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1), «Усмішка» (Острозький навчально-виховний комплекс «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія»), та «Берізка» (Острозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3).

Для створення належних умов відпочинку у пришкільних таборах дітям забезпечувалося гаряче харчування, облаштовано кімнати відпочинку. Протягом 14-ти днів педагоги-вихователі організовували змістовне та цікаве дозвілля для дітей, створивши умови для їх творчого розвитку, духовного та інтелектуального збагачення, фізичного загартування. Складено цікаву програму культурно-масових заходів розважального, виховного, оздоровчого характеру, що включала в себе проведення конкурсів, вікторин, ігор, спортивних змагань, екскурсій та туристичних походів. Вихователі зуміли цікаво організувати виховну діяльність, побудувавши роботу таборів у вигляді сюжетних днів, окремі з яких присвятили святковим та визначним датам червня.

Так, за час перебування у пришкільному таборі, кожен з юних вихованців мав можливість проявити себе, свої здібності та вміння, почерпнути для себе щось нове та цікаве.

Завдяки злагодженій роботі директорів пришкільних таборів, вихователів та адміністрації шкіл табори відпочинку успішно завершили свою роботу 15 червня. На  святі закриття табору підведено підсумки роботи за 14 днів відпочинкової зміни, переможців конкурсів, вікторин, змагань нагороджено символічними грамотами та подарунками. Усі діти залишились задоволеними та сповненими приємних вражень від відпочинку у пришкільних таборах.

 

Конкурс дощовиків у таборі «Дивосвіт»


 

День індіанців


Категорія: Новини | Переглядів: 688 | Додав: voostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту