П'ятниця
03.05.2024
05:08
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


16:19
відбулася нарада з керівниками закладів та утанов освіти

26 вересня 2023 року за участю начальника Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради Андрія ШЕВЧУКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександра ХАРЧУКА, заступника начальника управління – начальника відділу освіти виконавчого комітету Острозької міської ради Сергія ГУБЕРНЮКА, голови Острозької об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Юрія МАРУНЧЕНКА, головних спеціалістів управління освіти, молоді та спорту проведено  нараду з директорами закладів та установ освіти громади.

Розпочав нараду Андрій ШЕВЧУК, начальник управління освіти, молоді та спорту з вітання керівників закладів та установ освіти громади із прийдешнім професійним святом – Днем працівників освіти. Подякував за щоденну працю, за вміння за будь-яких умов організувати якісну освітню діяльність, побажав  міцного здоров'я, самореалізації, нових досягнень, поваги та щирої вдячності від учнів та батьків.

Олександр ХАРЧУК, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів також приєднався до вітань. Побажав усім освітянам громади здоров’я, безмежного терпіння, життєвої мудрості, натхнення, оптимізму, перемоги й процвітання під мирним небом України та вручив Подяки Острозької міської ради.

До вітань також долучилися Сергій ГУБЕРНЮК, заступник начальника управління – начальник відділу освіти та Юрій МАРУНЧЕНКО, голова Острозької об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Острожчини та з нагоди Дня працівників освіти Подякою Острозької міської ради нагороджено вісім працівників освітньої галузі, Грамотою Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради  49 педагогів, один  педагог –  Грамотою Рівненської обласної профспілки, сім педагогів – Грамотою Острозької об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України.

У ході наради обговорено питання:  про стан організації та забезпечення дотримання чинного законодавства з питань охорони праці, пожежної безпеки та виробничої санітарії у закладах та установах освіти громади;  про проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2022/2023 навчальному році та завдання з організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2023/2024 навчальному році; про стан роботи закладів загальної середньої освіти щодо обліку подальшого навчання та працевлаштування  учнів 9-х, 11-х класів 2023 року; про забезпечення підручниками учнів закладів загальної середньої освіти громади; про видачу документів про освіту випускникам закладів загальної середньої освіти 2023 року.

За підсумками наради прийнято відповідні управлінські рішення

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 4902 | Додав: osvita_ostrog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Друзі сайту