Субота
27.04.2024
04:11
Вітаю Вас Гість
RSS
 
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНКОМУ 
ОСТРОЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту


10:51
Виставка-конкурс з оригамі «Паперовий світ»

Відбулася виставка-конкурс з оригамі «Паперовий світ».

Оригамі  - вид інтелектуальної  гри.  На сучасному етапі техніку оригамі  з успіхом використовують у своїй професійній  діяльності конструктори, інженери, фахівці  в області  художнього і промислового дизайну, математики.  Але в першу чергу, оригамі було і залишається прекрасним видом змістовного і радісного дозвілля. 

Паперові іграшки, троянди, виготовлені у різних техніках оригамі, презентували на виставці-конкурсі з оригамі «Паперовий світ» вихованці Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія».

Напрям оригамі водночас простий  і багатогранний. Використовуючи тільки папір, у дітей розвивається моторика рук, математичні здібності, просторове мислення. Дехто думає, що це естетичний напрямок роботи. Насправді, це більше геометрія, просторове уявлення, розвиток творчої уяви. З кожним роком школярі  міста представляють на конкурс все більше робіт  в найскладніших техніках, таких як гофрування і ін.

Цьогоріч найкращими на  думку журі стали вироби учнів Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Веруцького Назарія, Ясінської Анастасії, Ковальової Вероніки;  гуртківців  Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1  Сивук Анни, Швець Діани, Равського Дмитра.

Журі відмітило і найменших  учасників конкурсу-виставки «Паперовий світ»: Мосніцьку Катерину, Вільбовець Юлію, Семьонову Анастасію, Корнійчука Олексія, Озімковського Назара, Шокун Миколу, Ковалик Ангеліну, Молдована Івана, Шилан Анжеліку, Рудько Юлію – учнів  Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія»;  Олійник Вікторію, Денисюк Наталію, Сороку Аліну – учнів Острозької  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Категорія: Конкурси | Переглядів: 763 | Додав: Strategss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту